Obedové menu

  1.                                                                           Pondelok 21.04.2025

                                                                                   ZATVORENÉ!

     

                                                                             Utorok 22.04.2025

    Polievka: Hrachová s párkom, chlieb (1)

    Menu 1Kurací steak špikovaný slaninkou, hubová omáčka, hranolky, šalát (1,7)

    Menu 2:  Bravčové na debrecínsky spôsob, slovenská ryža, cvikla (1,3,7)

    Menu 3:  Vyprážaný šunkovo-syrový špíz, varené zemiaky, domáca tatarka (1,3,7)             

                                                                           Streda 23.04.2025

    Polievka: Slepačí vývar, rezance (1,3,9)

    Menu 1:  Vyprážaný bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát (1,3,7)

    Menu 2:  Hovädzie na znojemský spôsob, domáca žemľová knedľa (1,3,7)

    Menu 3:  Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom (1,3,7)

                                                                             Štvrtok 24.04.2025

    Polievka: Zemiakový kyslá s fazuľovými luskami, chlieb (1)

    Menu 1:  Bravčový rezeň v pivnom cestičku, ryža, kapustový šalát (1,3,7)

    Menu 2:  Kuracie ražniči s gril. zeleninou a slaninkou, hranolky, cesnakový dressing (3,7)

    Menu 3:  Restované kuracie pečienky, ryža, kyslá uhorka (1)

                                                                            Piatok 25.04.2025

    Polievka: Francúzska s mušličkami (1,3,9)

    Menu 1:  Kurací Cordon Bleu, opekané zemiaky, domáca tatarka (1,3,7)

    Menu 2:  Moravský vrabec, dusená kapusta, domáca parená knedľa (1,3,7)

    Menu 3:  Špagety Carbonara so slaninkou a vajíčkom, parmezán (1,3,7)

     

    V prípade výmeny prílohy je poplatok 0,50€.

    Cena obedového menu 7,50 ,- eur